Integritetspolicy

Vi på Equistro Sweden AB värnar om din integritet och om att skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Således behandlas alla dina personuppgifter i enlighet med gällande lagar. Om du har frågor angående dina personuppgifter är du alltid välkommen att kontakta oss på info@equistro.se

Vi hanterar namn, telefonnummer, titel, e-postadress, IP-adress, samt företagsuppgifter.


Om du har köpt en produkt från oss använder vi personuppgiften för att kunna skicka orderrelaterad information, såsom, orderbekräftelse, faktura, uppföljning el. dylikt.


Vi lagrar dina personuppgifter så länge du är kund hos. Det innebär att vi kan behålla dina personuppgifter under en rimlig tidsperiod efter ditt senaste inköp med oss. När de personuppgifter vi har samlat inte längre krävs eller är aktuella kommer vi att radera dem på ett säkert sätt.


Equistro Sweden AB (556638-2288) är personuppgiftsansvarig för behandlingen av personuppgifter. Personuppgiftsansvarig ansvarar för att behandlingar sker enligt gällande lagstiftning.


Du är alltid välkommen att höra av dig med dina frågor och funderingar. Du har rätt att få dina personuppgifter korrigerade och kan i vissa fall be oss att radera dina personuppgifter.

Top